Prima   »  EVENIMENTE   »  Naţionale » Au fost desemnaţi beneficiarii proiectului „Strategii anticorupţie pentru autorităţi publice locale”

Au fost desemnaţi beneficiarii proiectului „Strategii anticorupţie pentru autorităţi publice locale”

   
imprimare
14.08.2012   1953 Accesări  

Conform Planului de Implementare a Proiectului „Strategii anticorupţie pentru autorităţi publice locale", pe data de 13 august 2012, s-a întrunit Comisia specială, formată din reprezentanţi ai CCCEC, Cancelariei de Stat şi Institutului pentru Dezvoltare Urbană, în vederea selectării beneficiarilor proiectului sus-menţionat.

Criteriile de selectare a autorităţilor publice locale s-au axat pe un şir de componente, inclusiv: promptitudinea şi completivitatea în prezentarea informaţiilor solicitate, criteriul geografic, prezenţa cazurilor de corupţie documentate, potenţialul administrativ al raionului, manifestarea activă de a participa la proiect. Pentru concurs au pledat 16 consilii raionale, care şi-au manifestat interesul printr-o scrisoare de intenţie.

Comisia a decis de a acorda statutul de beneficiari ai proiectului, următoarelor consilii raionale: Teleneşti şi Căuşeni, pentru care activităţile preconizate în cadrul proiectului vor derula conform planului proiectului. Comisia foloseşte această ocazie pentru a aduce mulţumiri tuturor consiliilor raionale care au participat la etapa de prezentare a scrisorilor de intenţie pentru participare în acest proiect.

               
Tel. +373 22 25 05 83
Fax  +373 22 25 05 81
Creat de
  Adresa:
Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, Casa Guvernului, MD-2033 Chişinău, Republica Moldova
© 2019 Cancelaria de Stat a Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate
  Total vizitatori: 725711 |  ieri: 280 |  azi: 50 |  Online: 1
 
Abonare noutăţi