Prima   »  EVENIMENTE   »  Naţionale » Mesaj de felicitare al Secretarului General Adjunct a Guvernului, Valentin Guznac, cu ocazia Zilei profesionale a autonomiei locale și lucrătorului APL

Mesaj de felicitare al Secretarului General Adjunct a Guvernului, Valentin Guznac, cu ocazia Zilei profesionale a autonomiei locale și lucrătorului APL

   
imprimare
01.02.2016   3716 Accesări  

 

Stimați colegi din autorităţile administraţiei publice locale,

Cu ocazia Zilei profesionale a Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală, vă adresez sincere felicitări și urări de bine!

Guvernul Republicii Moldova exprimă recunoştinţa, aprecierea şi sprijinul pentru autorităţile publice locale. Este un gest extrem de necesar mai ales în aceste timpuri dificile, cînd volumul problemelor cu care vă confruntaţi zi de zi este mult mai mare decît resursele de care dispuneţi.

În pofida acestui fapt, mizăm în continuare pe implicarea dumneavoastră activă în realizarea reformelor, atît de necesare pentru Republica Moldova. Iar Guvernul, la rîndul său, va susține cele mai bune practici pe care le lansați în localitățile dumneavoastră și prin care încercați să faceți viața cetățenilor mai bună.

Ați demonstrat că o bună guvernare este posibilă, că managementul strategic își are locul și la nivel local, că situaţia economică a comunităților din Moldova poate fi ameliorată. De facto, ați demonstrat că prin iniţiativă, prin participare și implicare pot fi obţinute rezultate frumoase, iar cheia succesului stă în unitate și solidaritate.

Tocmai de aceea, consolidarea relaţiilor de colaborare și de comunicare între autorităţile publice centrale şi cele locale constituie un imperativ al zilei. O vom face inclusiv prin descentralizarea puterii şi prin asigurarea autonomiei locale, care este una dintre priorităţile Guvernului.

Vă mulţumesc pentru că, zi de zi, sunteţi alături de cetăţeni și vă doresc mult succes în activitate, întru binele oamenilor și al țării!

Cu respect,

Valentin GUZNAC,

Secretar General adjunct al Guvernului

1 februarie 2016

 

 

               
Tel. +373 22 25 05 83
Fax  +373 22 25 05 81
Creat de
  Adresa:
Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, Casa Guvernului, MD-2033 Chişinău, Republica Moldova
© 2021 Cancelaria de Stat a Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate
  Total vizitatori: 1146289 |  ieri: 925 |  azi: 532 |  Online: 31
 
Abonare noutăţi