Prima   »  EVENIMENTE   »  Naţionale » Întrunirea trimestrială a primarilor oraşelor – centre de reşedinţă, organizată de Proiectul USAID de Susţinere a Autorităţilor Locale din Moldova (LGSP).

Întrunirea trimestrială a primarilor oraşelor – centre de reşedinţă, organizată de Proiectul USAID de Susţinere a Autorităţilor Locale din Moldova (LGSP).

   
imprimare
04.09.2015   959 Accesări  

 

Domnul  Sergiu CEAUŞ, Secretar General Adjunct al Guvernului a participat la întrunirea trimestrială a primarilor oraşelor - centre de reşedinţă, organizată de Proiectul USAID de Susţinere a Autorităţilor Locale din Moldova (LGSP).

În cadrul sedinţei s-au discutat subiecte care vizează priorităţile de dezvoltare, aşteptările primarilor de la  proiectul menţionat, precum şi oferirea unor soluţii clare reprezentaţilor administraţiei publice locale problemelor cu care se confruntă.

Domnul Sergiu CEAUŞ a menţionat contribuţia substanţială a Proiectului în dezvoltarea şi consolidarea capacităţilor autorităţilor publice locale. Dumnealui s-a arătat convins că autorităţile locale asistate de LGSP vor asigura prestarea unor servicii publice de calitate pentru cetăţeni. 

 

               
Tel. +373 22 25 05 83
Fax  +373 22 25 05 81
Creat de
  Adresa:
Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, Casa Guvernului, MD-2033 Chişinău, Republica Moldova
© 2019 Cancelaria de Stat a Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate
  Total vizitatori: 726980 |  ieri: 155 |  azi: 21 |  Online: 0
 
Abonare noutăţi