Prima   »  EVENIMENTE   »  Naţionale » Mesaj de felicitare al Secretarului General Adjunct a Guvernului, Sergiu Palihovici cu ocazia Zilei profesionale a Autonomiei Locale și lucrătorului APL

Mesaj de felicitare al Secretarului General Adjunct a Guvernului, Sergiu Palihovici cu ocazia Zilei profesionale a Autonomiei Locale și lucrătorului APL

   
imprimare
31.01.2015   1201 Accesări  

 

Stimați colegi din cadrul administrației publice locale,

Cu ocazia Zilei profesionale a Autonomiei Locale și lucrătorului APL vă adresez sincere felicitări și urări de bine!

Decizia Guvernului R. Moldova de a institui, în 2012  Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală a fost un modest gest de a demonstra încă o dată recunoştinţa şi suportul pentru autorităţile publice locale.

Este o deosebită onoare pentru noi să sărbătorim,  a patra oară, împreună cu Dvs. succesul pe care fiecare îl are la nivelul localităţii. Toate acestea sunt posibile graţie muncii, dăruirii şi abnegaţiei de care daţi dovadă zi de zi pentru a face viaţa cetăţenilor ţării noastre mai bună.

Descentralizarea puterii şi asigurarea autonomiei locale este una din priorităţile Guvernului R. Moldova. Or, descentralizarea pleacă de la premisa că reprezentanţii autorităţilor administraţiei publice locale sunt cei mai împuterniciţi să răspundă necesităţilor cetăţenilor, cunoscînd mai profund problemele lor, dar şi cele mai bune căi pentru rezolvarea acestora. În acest context, eforturile pe care le depuneţi pentru a atinge performanţe în domeniul reformei administraţiei publice locale sunt cu atît mai de apreciat.  

Vă mulţumim că sunteţi principalii noştri parteneri în atingerea obiectivelor propuse, printre care şi realizarea prevederilor Acordului de asociere semnat de R. Moldova, în vederea afilierii la spațiul european.

 Cu această ocazie, vreau să vă asigur de deschiderea şi sprijinul nostru pentru a schimba lucrurile spre bine la nivelul fiecărei localităţi, după cum merită fiecare cetăţean al acestei ţări.

Vă felicit încă o dată cu ocazia zilei profesionale și vă doresc mult succes în nobila activitate în domeniul administraţiei publice locale! 

 

               
Tel. +373 22 25 05 83
Fax  +373 22 25 05 81
Creat de
  Adresa:
Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, Casa Guvernului, MD-2033 Chişinău, Republica Moldova
© 2019 Cancelaria de Stat a Republicii Moldova
Toate drepturile rezervate
  Total vizitatori: 725409 |  ieri: 266 |  azi: 52 |  Online: 1
 
Abonare noutăţi